Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp)
Paksiw na Pata (gulasz ze świńskich stóp) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 684 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.13 za porcję. 46 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka liści laurowych, czosnek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Paksiw na Pata, Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z nóżek wieprzowych), oraz Paksiw na Lechoniu.
Instrukcje
Połącz świńskie stopy, ocet, wodę, sos sojowy, cebulę, czosnek, ziarna pieprzu, liście laurowe, cukier i sól razem w garnku; doprowadzić do wrzenia przez 2 do 3 minut. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; pozwól gulaszowi gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso łatwo ściągnie się z kości i płyn zgęstnieje, około 1 godziny.