Paillard z kurczaka
Paillard z kurczaka wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z cytryny, połówki piersi kurczaka, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Paillard, Paillard Z Grillowanym Kurczakiem, oraz Paillard z kurczaka w sosie Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; proces 30 sekund lub aż kruchy.
Połączyć bułkę tartą, ser, i pietruszka; odstawić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Umyj obie strony kurczaka sokiem z cytryny.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodać kurczaka i uszczelnić worek; wstrząsnąć do płaszcza.
Obie strony kurczaka posypać solą. Kurczak zanurzyć w białku jaja; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 3 połówki piersi kurczaka; gotować 4 minuty z każdej strony lub do końca.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i kurczakiem.