Paillard cielęcy z sosem cytrynowym, sałatką fasolową i puree z czerwonych ziemniaków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Paillard cielęcy z sosem cytrynowym, sałatkę z fasoli i puree z czerwonych ziemniaków. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 48g białka, oraz 67 g tłuszczu. Na $7.98 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka masła, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Fasolką I Sosem Cytrynowym Z Szalotki, Fasolka z sosem Ravigote, oraz Pstrąg Tęczowy Z Fasolką, Kaparami, Cytryną I Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do sosu cytrynowego: w rondlu ubij razem skrobię kukurydzianą z wodą. Wymieszaj cukier i szczyptę soli, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka Oreo
2
Dodać szalotki i wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem. Doprowadzić do duszenia na małym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, o 1 minutę. Wymieszaj miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
1
Ziemniaki umieścić w rondlu z osoloną zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować ziemniaki, aż widelec idzie łatwo, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i odstawić ziemniaki na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ziemniaki rozgnieść z masłem i śmietaną. Doprawić solą i białym pieprzem, do smaku. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Do sałatki: doprowadzić rondel osolonej zimnej wody do wrzenia. Blanszować werty fasolki, aż będą delikatne i jeszcze jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
5
Dobrze spuścić.
6
Wymieszać ocet, musztardę Dijon, 1/4 łyżeczki soli i szczyptę pieprzu. Podczas ubijania powoli skropić oliwą z oliwek. Smak i sezon, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z Kością
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
7
Wrzucić fasolkę verts z vinaigrette i pozostałe składniki sałatki płaszcz dobrze. W razie potrzeby posolić i doprawić solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Dla cielęciny: Potłucz kotlety na cienkie, równe kawałki między 2 arkuszami plastiku.
Przenieś każdy ugotowany kotlet na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami. Doprawić każdą sztukę solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
14
Do serwowania: łyżka niektórych puree ziemniaczanego na środku talerzy, top każdy z kotletem cielęcym i ułóż część sałatki z boku cielęciny. Łyżka niewielką ilość sosu cytrynowego na każdym kawałku cielęciny.