Paella z karczocha i fasoli
Przepis Karczoch i Paella fasola może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 404 kalorie, 14g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, fasola, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dip Z Fasoli, Dip Z Czerwonej Fasoli, oraz Czerwona Fasola Jambalaya.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować w oleju 3 do 4 minut, często mieszając, aż chrupiące-miękkie.
Wymieszać z bulionem i ryżem.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 15 minut.
Wymieszać pozostałe składniki. Gotować odkryte 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż i groszek będą miękkie.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Hiszpański można sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo]()
CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.