Paella warzywna może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.38 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, olej roślinny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paella Warzywna, Paella Warzywna, oraz Paella Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Czosnek i cebulę gotować w oleju, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Flaco Tempranillo. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 8 dolarów.