Pachnący Kokos Limonka & Imbir Fish Bake

Pachnący Kokos Limonka & Imbir Fish Bake
Pachnący kokos limonka & imbir Piec ryb jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką ryby, krem kokosowy, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pachnące Paluszki Z Kurczaka Imbirowo-Limonkowe, Zupa Rybno-warzywna z limonką, imbirem i kolendrą, oraz Kokosowa Lime Crusted Fish dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn