Pachnące Tajskie pałeczki perkusyjne
Przepis pachnące Tajskie pałeczki mogą być wykonane w około 55 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 56 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 95 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 41 fanów. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz pałeczki z kurczaka, skórkę pomarańczową, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 29%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pachnące Małże Tajskie, Pachnące krewetki Tajskie, oraz Tajska Pachnąca Zupa Jarzynowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz 6 i wyłożyć blachę do pieczenia folią.
Sos chili wymieszać ze skórką pomarańczową i sokiem, czosnkiem, pastą curry i łyżeczką soli.
Dodać kurczaka i płaszcz naprawdę dobrze.
Ułóż pałeczki na folii, oddalone od siebie. Kurczak zalać marynatą pozostawioną w misce, następnie smażyć przez 35-40 minut do miękkości. Owiń w folię lub zapakuj do pojemnika na żywność.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc]()
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.