Pachnące Pierogi Wegetariańskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pachnących wegetariańskich pierogów. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.98 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 472 kalorie, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Skórki gyoza, imbir, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pierogi Wegetariańskie, Wegetariańskie Soi Gau "Wodne Pierogi", oraz Wegetariańskie Chik ' n i pierogi.
Instrukcje
Najpierw owinąć płyty tofu w ręczniki papierowe lub ręcznik bawełniany i umieścić na górze dużą wagę, taką jak żeliwna patelnia.
Odstawić na 30 minut, aby wycisnąć nadmiar wody, a następnie, za pomocą widelca, rozgnieść tofu, aż będzie gładka w dużej misce.
Następnie rozdrobnij czarne czapki grzybowe ręcznie lub zmiel je w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze. Kasztany wodne osuszyć ręcznikami papierowymi i drobno posiekać ręcznie lub w robocie kuchennym.
Umieść tofu, czarne grzyby, kasztany wodne, marchew, i przyprawy w misce. Energicznie wymieszać łyżką lub rękami, aby dobrze wymieszać.
Dodać żółtka i 2 łyżki skrobi kukurydzianej i mieszać, aż będzie gładka i lepka.
Posypać kolejną łyżką skrobi kukurydzianej, jeśli nadzienie jest zbyt luźne.
Łyżkę nadzienia umieść na środku każdej skórki pieróg i zwilż krawędź palcem zanurzonym w wodzie lub ubitym jajku. Złóż, aby utworzyć kształt półksiężyca. Dociśnij krawędzie, aby zamknąć wypełnienie i uszczelnienie.
Gotowe pierogi układamy na blasze lekko posypanej skrobią kukurydzianą.
Po piąte doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym garnku i dodać jedną trzecią pierogów. Gdy woda powróci do wrzenia, gotuj przez 3 do 4 minut na średnim ogniu.
Wyjąć z wody sitkiem i ułożyć ugotowane pierogi na półmisku. Pozostałe pierogi gotować w dwóch kolejnych partiach zgodnie z zaleceniami.
Podawać z pikantnym sosem do maczania.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;