Pachnąca Patelnia Wołowa

Pachnąca Patelnia Wołowa
Pachnąca patelnia wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rozmaryn, ryż instant, skórkę i sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pachnący Rozdrobniony Gulasz Wołowy, Wołowina Panang Z Pachnącą Tajską Bazylią, oraz Wolnoopalacz pachnący gulasz wołowy z ziemniakami i ciecierzycą.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać mięso w oleju na dużej patelni na dużym ogniu 2 min. albo aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj wodę, rozmaryn, skórkę cytryny i sok. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem i marchewką. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu; gotować na wolnym ogniu 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Zdjąć z ognia.
4
Odstawić 5 min. Top z pomidorami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn