Płatki Owsiane Z Masłem Orzechowym Bez Mąki
Jeśli 25 centów za porcję spada w budżecie, mąka Peanut Butter ciasteczka owsiane może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 14. Jeśli masz soda oczyszczona, ekstrakt z wanilii, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Kirbie Cravings ma 394 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bez Mąki Owsianej Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Płatki Owsiane Z Masłem Orzechowym Bez Mąki, oraz Bez Mąki Peanut Butter & Nutellan Oatmeal Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Dodaj wszystko z wyjątkiem owsa i czekolady chipsy w dużej misce. Używając trzepaczki lub dużej łyżki, mieszaj, aż ciasto będzie gładkie. Wymieszać z owsem i wiórkami czekoladowymi. Ciasto będzie bardzo lepkie i mokre. Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia. Scoop Hojny 1 łyżka ciasta i umieścić na arkuszu cookie, przestrzeni około 2 cali od siebie. Za pomocą zwilżonych rąk kształtuj ciasto na arkuszach, tworząc kulki.
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor około 10-12 minut. Pliki cookie będą wyglądać na gotowe, ale jeśli je dotkniesz, nie będą w pełni ustawione. Pozostaw ciasteczka na arkuszu do ostygnięcia i ustaw przed ich przeniesieniem.