Pão de Queijo (Brazylijski chleb serowy)

Pão de Queijo (Brazylijski chleb serowy)
Pão de Queijo (Brazylijski chleb z serem) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 222 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka queso fresco, mleko, sól kuchenna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pão De Queijo (Brazylijski Chleb Serowy), Pao de queijo (Brazylijski chleb serowy), oraz Pao de Queijo-Brazylijski chleb serowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Posmaruj dwie puszki mini muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Pulsuj do gładkości, około 7 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać ciasto do kubków, napełniając 2/3 pełne.
4
Piec, aż nadmuchane i złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn