Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)

Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche). Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 725 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczarkami, czosnek, pietruszka liści i parmigiano-reggiano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jajka z dzikimi grzybami i Creme Fraiche, Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone porcinis w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryć folią i pozostawić do namoczenia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grzyby dobrze odsączyć, zachowując cały moczony płyn i z grubsza posiekać porcinis.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Rozgrzej brojlery na wysokim poziomie. W dużej misce, wrzucić porcinis, pieczarki, tymianek, czosnek, oliwa z oliwek, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przenieść do pieca dowód prosto jednostronny 12-calowy sautée patelni i broil 3 cale poniżej źródła ciepła, podrzucając co kilka minut, aż grzyby są złotobrązowe, o 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie przynieś duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia. Gdy grzyby są pieczone, wlać zarezerwowany płyn grzybowy i crème fraîche i zeskrobać kawałki grzybów z dna patelni. Utrzymuj ciepło na małym ogniu. Gotować świeże tagliatelle aż al dente (około 2 minut, lub zgodnie z instrukcją opakowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
TagliatelleTagliatelle
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. Wrzucić tagliatelle z sosem grzybowym, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby zwilżyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem i natychmiast podawać, posypane natką pietruszki i parmigiano-reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn