Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)

Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche). Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 725 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczarkami, czosnek, pietruszka liści i parmigiano-reggiano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jajka z dzikimi grzybami i Creme Fraiche, Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone porcinis w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryć folią i pozostawić do namoczenia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Grzyby dobrze odsączyć, zachowując cały moczony płyn i z grubsza posiekać porcinis.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Rozgrzej brojlery na wysokim poziomie. W dużej misce, wrzucić porcinis, pieczarki, tymianek, czosnek, oliwa z oliwek, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść do pieca dowód prosto jednostronny 12-calowy sautée patelni i broil 3 cale poniżej źródła ciepła, podrzucając co kilka minut, aż grzyby są złotobrązowe, o 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
W międzyczasie przynieś duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia. Gdy grzyby są pieczone, wlać zarezerwowany płyn grzybowy i crème fraîche i zeskrobać kawałki grzybów z dna patelni. Utrzymuj ciepło na małym ogniu. Gotować świeże tagliatelle aż al dente (około 2 minut, lub zgodnie z instrukcją opakowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
TagliatelleTagliatelle
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. Wrzucić tagliatelle z sosem grzybowym, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby zwilżyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem i natychmiast podawać, posypane natką pietruszki i parmigiano-reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn