Oyster House Clam Chowder

Oyster House Clam Chowder
Oyster House Clam Chowder może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka masła, sól, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Spaghetti z ostryg lub Małży, Oyster Chowder, oraz Oyster Chowder.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Małże działa bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn