Oyster Frittata
Oyster Frittata może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka papryki, papryki, ostrego sosu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Frittata di zucchine al forno (pieczona Frittata z cukinią), oraz Frittatan AI peperoni (papryka Frittata).
Instrukcje
Dodaj wodę do małego rondla, wypełniając dwie trzecie pełne. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować.
Dodać ostrygi i gotować 1 minutę lub aż krawędzie ostryg zwijają się.
Ostrygi umieścić w małej misce; posypać ostrym sosem.
Połącz substytut jajka, mleko, sól i czarny pieprz w średniej misce; dobrze wymieszaj trzepaczką.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kukurydzę, cebulę, paprykę, 2 łyżki kopru włoskiego i jalapeo; gotować przez 3 minuty, często mieszając.
Dodaj ostrygi i smażyć 1 minutę.
Dodać mieszaninę jaj; gotować 4 protokół lub aż prawie zestaw.
Połączyć 2 łyżki kopru włoskiego i sera. Wrap uchwyt patelni z folią; broil 1 minutę. Top z mieszaniną sera; dusić na 1 minutę lub aż ser topi.