Oyster Frittata może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka papryki, papryki, ostrego sosu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Frittata di zucchine al forno (pieczona Frittata z cukinią), oraz Frittatan AI peperoni (papryka Frittata).
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Dodaj wodę do małego rondla, wypełniając dwie trzecie pełne. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać ostrygi i gotować 1 minutę lub aż krawędzie ostryg zwijają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4
Drenaż.
5
Ostrygi umieścić w małej misce; posypać ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone