Ten przepis daje 32 porcje z 145 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, pekany, SOS stekowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przystawka Oyster, Fantazyjne spodnie mrówki na kłody, oraz Makaron z serem (z szynką i boczniakami) podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce miksera połączyć ser, sos stekowy, Miracle Whip, czosnek i cebulę. Wymieszaj ostrygi i 1 szklankę orzechów pekan. Kształt w długi cylinder (używam francuskiej patelni do pieczenia bochenków).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Połówki Winogron
Chleb Francuski
Sos Do Steków
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rolka w mieszaninie chili w proszku, Pozostałe orzeszki pekan i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym