Owsianka dziadka Hubbarda

Owsianka dziadka Hubbarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj płatków owsianych dziadka Hubbarda. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, płatki owsiane, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hubbard Pumpkin Pie, Hubbard Squash Pie na Święto Dziękczynienia, oraz Ciasteczka dziadka.

Instrukcje

1
W średnim rondlu podgrzać wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do minimum; wymieszać owies i sól. Gotować, aż owies zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść 1 łyżeczkę masła i 1 łyżkę brązowego cukru na dnie każdej z czterech misek do serwowania. Łyżka płatków owsianych do każdej miski i mieszać, aż masło i cukier stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki OwsianePłatki Owsiane
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać 1/4 szklanki śmietanki i 1 łyżka mleka na każdej misce. Do każdej porcji dodać kolejną łyżkę brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Podawać na gorąco.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn