Owocowy Pilaf Ryżowy

Owocowy Pilaf Ryżowy
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Owocowy pilaw ryżowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, złote rodzynki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Owocowy Pilaf Ryżowy, Owocowy Dziki Ryż Pilaf, oraz Makeover Owocowy Dziki Ryż Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w oliwie z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę, i smażyć 4 do 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki; gotować, ciągle mieszając, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodać 2 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 17 do 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękka. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
4
Charles and Judy Russell, Birmingham, Alabama

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn