Owoce morza gotowane w ziołach to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka przegrzebków morskich, bez kości i skórki opakapaka, ogony homara rock, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kokosowo-guajillo gotowane taco z owocami morza z salsą Jukatańską, Owoce Morza Cytrynowo-Ziołowe, oraz Ciasta z owocami morza w sosie ziołowym.
Instrukcje
1
Wymieszać bazylia, kolendra, pietruszka, szalotka, i czosnek z ryb, przegrzebki, i krewetki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Doprowadzić bulion do wrzenia w 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj małże i homara. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż małże otwarte i homar jest ledwo nieprzezroczyste w najgrubszej części (wyciąć do testu), 5 do 10 minut. Gdy małże się otwierają, podnieś je z gotującego się bulionu łyżką szczelinową i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Po 10 minutach dodaj sezonowane ryby, przegrzebki i krewetki do gotującego się bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie szczelnie przykryć patelnię i zdjąć z ognia.
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Odstawić aż krewetki, przegrzebki, i ryby są ledwo nieprzezroczyste w najgrubszej części (wyciąć do badania), 3 do 5 minut. Użyj w bouillabaisse lub, łyżką szczelinową, podziel owoce morza równo między szerokie, płytkie miseczki. Na dużym ogniu doprowadzić bulion do wrzenia, a następnie kadzi do misek.