Owoce morza en Brodo z estragonowym Pesto

Owoce morza en Brodo z estragonowym Pesto
Seafood en Brodo z estragonowym Pesto jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 858 kalorii, 80g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 8,74 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz nitki szafranu, ząbek czosnku, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z owoców morza z kremowym sosem estragonowym, Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc, oraz Sałatka z owoców morza z kremowym sosem Estragonowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Kości, cebulę, koper włoski, marchew, i 1/4 szklanki oleju pomiędzy 2 blachami do pieczenia; doprawić solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza. Piecz, rzucając w połowie, aż warzywa zmiękną i rumiane, 6075 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Szafran i pozostały 1/4 szklanki oleju w dużym garnku na średnim ogniu, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać pory i czosnek; doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż złoty, 810 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
PorPor
4
Dodaj wermut; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
5
Dodaj pieczone kości i warzywa, łodygi pietruszki, skórkę z cytryny, liście laurowe, ziarna pieprzu i 10 szklanek wody do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować delikatnie, odtłuszczanie w razie potrzeby, aż zmniejszy się o połowę, o 1 godzinę. Przecedzić przez sito do czystego garnka; wyrzucić ciała stałe. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
GarnekGarnek
1
Czosnek, pietruszka i estragon Pulse w robocie kuchennym, aż bardzo drobno posiekane. Przy włączonym silniku powoli dodawać olej i przetwarzać, aż będzie gładka; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1
Powrót bulion na wolnym ogniu; dodać Skorupiaki, garnek przykryć, i gotować, aż Skorupiaki otwarte (odrzucić wszelkie, które nie otwierają), o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Przełóż Skorupiaki do dużej miski i dodaj chochlę bulionu; namiot z folią. Doprawić rybę solą i pieprzem; dodać do bulionu w garnku. Przykryć; ryby gotować delikatnie, aż nieprzezroczyste przez cały, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SkorupiakiSkorupiaki
BulionBulion
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
3
Podzielić ryby i skorupiaki między płytkie miski i bulion kadzi nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
BulionBulion
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
4
Gulasz skropić oliwą, dodać pesto i podawać z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TostyTosty
GulaszGulasz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
DO AHEAD: Brodo może być wykonane 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Pesto można zrobić 1 dzień wcześniej. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchni i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia74
Magazyn