Owijki Do Jajek

Owijki Do Jajek
Owijki z jajkiem mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 89 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mąkę, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Owijki Z Melonem I Szynką, oraz Pikle Pikle Wrappers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubij razem jajko, zimną wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mąkę uniwersalną wymieszać po 1/3. Pozostawić mieszaninę na 15 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Podgrzej wok na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Zdjąć z ognia i cienko pokryć 1 łyżką oleju z orzeszków ziemnych. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gdy wok jest jeszcze ciepły, wlać 1/4 mieszaniny jaj w około 8 cala okręgu. Szybko obracaj wok, aby rozprowadzić równą warstwę ciasta. Gotować na małym ogniu od 45 sekund do 1 minuty, aż dno będzie złocisto-brązowe, a krawędzie zaczną się zwijać. Ostrożnie usuń z ognia i umieść na ręczniku papierowym, złotobrązowym boku w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Powtórz procedurę wok z pozostałym cieście, 1/4 na raz. Rub wok pozostałą łyżką oleju arachidowego po wykonaniu drugiego opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Pozostawić owijki do całkowitego ostygnięcia.
7
Pokrój owijki na pół, aby użyć do sajgonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn