Owijki Do Jajek
Owijki z jajkiem mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 89 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mąkę, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Owijki Z Melonem I Szynką, oraz Pikle Pikle Wrappers dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem jajko, zimną wodę i sól.
Mąkę uniwersalną wymieszać po 1/3. Pozostawić mieszaninę na 15 minut w temperaturze pokojowej.
Podgrzej wok na dużym ogniu.
Zdjąć z ognia i cienko pokryć 1 łyżką oleju z orzeszków ziemnych. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gdy wok jest jeszcze ciepły, wlać 1/4 mieszaniny jaj w około 8 cala okręgu. Szybko obracaj wok, aby rozprowadzić równą warstwę ciasta. Gotować na małym ogniu od 45 sekund do 1 minuty, aż dno będzie złocisto-brązowe, a krawędzie zaczną się zwijać. Ostrożnie usuń z ognia i umieść na ręczniku papierowym, złotobrązowym boku w dół.
Powtórz procedurę wok z pozostałym cieście, 1/4 na raz. Rub wok pozostałą łyżką oleju arachidowego po wykonaniu drugiego opakowania.
Pozostawić owijki do całkowitego ostygnięcia.
Pokrój owijki na pół, aby użyć do sajgonek.