Overnight Pecan Rolls
Overnight Pecan Rolls może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo ciepłe mleko, brązowy cukier, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Overnight Pecan Rolls, Overnight Karmel Pecan Rolls, oraz Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki, cukier granulowany, sól i drożdże.
Dodać mleko, 1/3 szklanki masła i jajko. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski często. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 szklankę na raz, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni delikatnie zwijamy ciasto w mąkę, aby pokryć. Zagnieść około 5 minut lub aż będzie gładka i elastyczna.
Umieść w wysmarowanej dużej misce, obracając ciasto, aby nasmarować wszystkie strony. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny 30 minut lub do podwójnego. (Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.)
Patelnia Grease 13x9 cali. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 1 szklankę brązowego cukru i 1/2 szklanki masła do wrzenia, stale mieszając; zdjąć z ognia. Wymieszać z syropem kukurydzianym; ostudzić 5 minut.
Posypać połówkami orzechów pekan.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem 2 łyżki masła, aż crumbly. Rozwal ciasto. Na powierzchni mąki, wklepać lub zwinąć w prostokąt 15x10 cali.
Posmarować 2 łyżkami masła; posypać nadzieniem.
Zwinąć mocno, zaczynając od 15-calowej strony. Szczypta krawędzi ciasta w rolce do uszczelnienia; rozciągnąć i kształt, aby nawet.
Pokroić w piętnaście 1-calowych plasterków.
Umieścić nieco od siebie na patelni.
Przykryć szczelnie nierozpakowane rolki; natychmiast przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin (aby umożliwić wzrost), ale nie dłużej niż 48 godzin.
Rozgrzać piekarnik do 177°. odkryć i piec 30 do 35 minut lub do złotego koloru. Natychmiast umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię.
Pozostaw patelnię około 1 minuty, aby karmel mógł mżeć na rolkach.