Overnight Monkey Bread

Overnight Monkey Bread
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Jeśli 61 centów za porcję spada w budżecie, Overnight Monkey Bread może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmielony rozmaryn, zmielony rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Overnight Apple Fritter Monkey Bread, Grands Monkey Bread / Easy Monkey Bread {Idealny Na Wakacyjne Poranki!}, oraz Caramel Monkey Bread (AKA Bubble Bread).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do ciasta: w misce miksera stojącego z nasadką trzepaczki ubić żółtka, całe jajko, cukier, masło i maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać około 2 szklanki mąki wraz z drożdżami i solą; ubijać do zwilżenia i połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć nasadkę trzepaczki i zastąpić hakiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Dodaj wszystko, ale 3/4 szklanki pozostałej mąki i ugniatać na niskiej prędkości przez 5 minut. Sprawdź konsystencję ciasta i w razie potrzeby dodaj więcej mąki; ciasto powinno być miękkie i wilgotne, ale nie lepkie. Ugniatać na niskiej prędkości 5 minut więcej lub aż ciasto oczyści boki miski. Obrócić ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą; wyrabiać ręcznie około 30 sekund. Lekko naoliwić dużą miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przenieść ciasto do miski, lekko olej górnej części ciasta, przykryć i niech podwójne objętości, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W małym rondlu na średnim ogniu, połączyć 8 uncji niesolonego masła, brązowy cukier, rozmaryn, i rodzynki. Gotować, od czasu do czasu mieszając, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
RamięRamię
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Połowę polewy wlać na dno 2 patelni bundt i odstawić. Przykryj i przechowuj drugą połowę polewy w lodówce do następnego ranka.
9
W średnio płytkiej misce umieścić roztopione masło i rozmaryn i wymieszać, aby połączyć. Po wyrośnięciu ciasta wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię. Porcję ciasta na 1-uncji sztuk; Rolki każdy kawałek w piłkę. (Powinieneś mieć około 36 kulek.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Toczyć kulki w roztopionym masłem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Podziel kulki równomiernie między 2 patelnie bundt. Przykryć folią i umieścić w lodówce na noc lub do 16 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
12
Wyjmij chleb z lodówki i umieść w piekarniku, który jest wyłączony. Napełnij płytką patelnię 2/3-pełną wrzącej wody i ustaw na stojaku pod chlebem. Zamknij piekarnik i niech chleb rośnie, aż lekko puchnie patrząc, 20 do 30 protokół. Gdy chleb się podniesie, wyjmij go i płytką patelnię z wodą z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Gdy piekarnik jest gotowy, umieścić chleb na środkowym stojaku i piec, aż lekko złoty na górze, około 25 do 30 minut, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 190 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Pozostałą polewę umieścić w małym rondlu i ustawić na średnim ogniu. Podgrzać, aż mieszanina będzie wylewana, około 5 minut. Piętnaście minut do pieczenia, wlać pozostałą polewę na chleb i zakończyć gotowanie. Schłodzić na stojaku z drutu przez 5 minut, a następnie odwrócić na talerz lub deskę do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
16
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn