Overnight chorizo and Egg Bake
Overnight chorizo and Egg Bake is a bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, kolendra, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Overnight Tex-Mex Egg Bake, Pieczenie z szynką i serem, oraz Overnight Rotini Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
W dużej misce wymieszać kiełbasę i pozostałe składniki z wyjątkiem salsy.
Wlać do naczynia do pieczenia. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec odkryte 50 do 60 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.