Otwarte Panini z kozim serem, pieczoną papryką i pikantną oliwką
Jeśli 61 centów za porcję spada twój budżet, otwarte Panini z kozim serem, pieczoną papryką i pikantną oliwką może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bazylia, ząbek czosnku, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapka z grzybami, pomidorami i kozim serem, Niezawodny, otwarty ser kozi, posiekany szpinak i omlet z suszonych pomidorów, oraz Hamburgery z nadzieniem cebulowo-grzybowym.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i pokroić w paski.
Paprykę i sól połączyć w średniej misce; odstawić.
Miejsce chleb na blasze do pieczenia; dusić 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Połącz dojrzałe oliwki i następne 6 składników (przez czosnek) w małej misce. Łyżka około 1 łyżka mieszanki oliwek na każdy plaster tostów; top równomiernie z paskami pieprzu, a każda porcja posypać 1 1/2 łyżeczki pokruszonego koziego sera.
Przeciąć każde panino na pół.