Otwarte Panini z kozim serem, pieczoną papryką i pikantną oliwką

Otwarte Panini z kozim serem, pieczoną papryką i pikantną oliwką
Jeśli 61 centów za porcję spada twój budżet, otwarte Panini z kozim serem, pieczoną papryką i pikantną oliwką może być ogromnym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bazylia, ząbek czosnku, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapka z grzybami, pomidorami i kozim serem, Niezawodny, otwarty ser kozi, posiekany szpinak i omlet z suszonych pomidorów, oraz Hamburgery z nadzieniem cebulowo-grzybowym.

Instrukcje

1
Przygotować brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
3
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Odstawić na 10 minut. Obrać i pokroić w paski.
6
Paprykę i sól połączyć w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Miejsce chleb na blasze do pieczenia; dusić 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Połącz dojrzałe oliwki i następne 6 składników (przez czosnek) w małej misce. Łyżka około 1 łyżka mieszanki oliwek na każdy plaster tostów; top równomiernie z paskami pieprzu, a każda porcja posypać 1 1/2 łyżeczki pokruszonego koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
OliwkiOliwki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Przeciąć każde panino na pół.
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn