Otulone krótkie żeberka z " rodzinnego stołu

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Seared krótkie żeberka z ' tabela rodziny spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1387 kalorii, 48g białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,39 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kimchi, imbiru, okładów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiosenna Frittata z " rodzinnego stołu, Maialino Marinara z " rodzinnego stołu, oraz Jagnięcina Bolognese z " rodzinnego stołu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem szalotki w blenderze i procesu, aż będzie gładka.
Przenieść do dużej miski i wymieszać w szalotki. W razie potrzeby dostosować cukier i/lub sos sojowy do smaku.
Pokrój krótkie żeberka w poprzek ziarna na cienkie paski o grubości około 1/3 cala. Wołowinę wymieszać z marynatą i dobrze wymieszać. (Wołowina może być schłodzona, szczelnie przykryta, przez co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin lub zamrożona do 1 miesiąca.)
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej przed gotowaniem. W dużej patelni nonstick, sear mięsa, partiami, na dużym ogniu, 1 do 2 minut z każdej strony, aż rumiane i średnio rzadkie.
Każdy liść sałaty posmarować niewielką ilością pasty fasolowej, jeśli jest używana. Napełnij ryżem, warzywami, kimchi i wołowiną, złóż do paczki, ułóż na półmisku i podawaj.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.