Ostrygi u żebra
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ostryg w Rib. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,86 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser provolone, parmezan, kliny cytrynowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj John Dory Oyster Bar Oyster Pan Roast with Uni Butter Crostini, Scotch on The Rocks, oraz English Rocks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W małej misce połączyć szpinak, cebula, parmezan, masło, wino, pieprz cayenne, i pieprz czarny. Ostrygi Shuck i zostawić je na pół powłoki. Top z czubatą łyżką mieszanki szpinaku i ułożyć je na blasze do pieczenia.
Z masy wyjąć i ułożyć plasterek pomidora i sera. Wróć do piekarnika i piecz, aż ser się roztopi.
Ostrygi przełożyć na półmisek i podawać z klinem cytryny i ostrym sosem. Smacznego!