Ostrygi smażone z sosem do zanurzania czerwonego octu Chile-czarnego pieprzu

Ostre smażone ostrygi z Czerwonym octem Chile-czarny pieprz sos zanurzeniowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka ostryg shucked, mąka kukurydziana, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sos Do Zanurzania Octu Chile, Smażone ostrygi z sosem chipotle-limonka, oraz Naleśniki Scallion z sosem do zanurzania w czarnym occie.
Instrukcje
Ostrygi przyprawiamy solą i pieprzem po obu stronach.
Mąkę kukurydzianą umieścić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem. Zagrzebać każdą ostrygę w mączce kukurydzianej i odcisnąć nadmiar.
Rozgrzać 1 cal oleju w dużej żeliwnej patelni do palenia. Ostrygi smażyć partiami, aż z obu stron zbrązowią, około 1 minuty z każdej strony.
Podawać z Czerwonym octem Chile-czarny pieprz sos zanurzeniowy na stronie.
Doprowadzić ocet do wrzenia w średnim niereaktywnym rondlu.
Dodaj chili, wyłączyć ciepło i niech strome na 1 godzinę. Przelej do czystego rondla i gotuj na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i ubić miód i pieprz i doprawić solą, do smaku.
Podawać w temperaturze pokojowej.