Ostrygi na pół muszli z Chile, kolendrą i salsą cytrynową Meyer

Ostrygi na pół muszli z Chile, kolendrą i salsą cytrynową Meyer
Przepis ostrygi na pół skorupki z Chile, kolendry i Salsan cytrynowy Meyer jest gotowy w około 7 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz, liście kolendry, sól morska i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ostrygi na pół muszli z Chile, kolendrą i salsą cytrynową Meyer, Ostrygi na pół muszli z marynowaną salsą imbirową, oraz Ostrygi na pół muszli z grillowaną salsą ogrodową.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki salsy wymieszać w misce i schłodzić, przykryte, aż ostygnie (i do 6 godzin). Doprawić większą ilością soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać z ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn