Ostrygi na pół muszli z Chile, kolendrą i salsą cytrynową Meyer
Przepis ostrygi na pół skorupki z Chile, kolendry i Salsan cytrynowy Meyer jest gotowy w około 7 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz, liście kolendry, sól morska i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ostrygi na pół muszli z Chile, kolendrą i salsą cytrynową Meyer, Ostrygi na pół muszli z marynowaną salsą imbirową, oraz Ostrygi na pół muszli z grillowaną salsą ogrodową.
Instrukcje
Wszystkie składniki salsy wymieszać w misce i schłodzić, przykryte, aż ostygnie (i do 6 godzin). Doprawić większą ilością soli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."