Ostry Makaron Soba
Ostry makaron Soba może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 81 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis ma 177 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Mieszanka oleju sezamowego, makaronu soba, szalotki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zimny makaron Soba z sosem do maczania Tsuyu (zaru Soba), Zaru Soba (Zimny Makaron Soba), oraz Zaru Soba (Zimny Makaron Soba).
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron soba, aż będzie gotowy, około 3 do 5 minut.
Odcedź makaron, ale nie płucz go.
Skrop je olejem sezamowym i dobrze Wrzuć.
Dodaj nasiona sezamu, szalotki, kolendrę i imbir.
Dobrze wymieszaj, aby połączyć składniki.
Podgrzej nieprzywierającą lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Dodaj trochę oleju sezamowego na patelnię.
Ułóż mieszankę makaronu równomiernie na dnie patelni. Gotuj makaron, często mieszając, aż będą brązowe i chrupiące, około 15 minut.
Podawać jako dodatek lub używać jako dodatek do zup lub sałatek.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
![Nomine Renard Brut]()
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier