Ostre żeberka Liz

Ostre żeberka Liz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych żeberek Liz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne Dr Pepper Żeberka, Pikantne Żeberka Wiśniowe, oraz Lepkie Pikantne Żeberka.

Instrukcje

1
Wieprzowinę wytrzeć wilgotną ściereczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
2
Wlać olej na 2-calową patelnię o głębokości 12 cali lub patelnię 5-do 6-litrową i ustawić na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, napełnij patelnię pojedynczą warstwą wieprzowiny i brązowym dobrze ze wszystkich stron, od 8 do 10 minut. Wyjmij wieprzowinę jako rumianą, umieść w misce i dodaj więcej mięsa na patelnię. Gdy całe mięso jest rumiane i w misce, wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek na patelnię. Mieszać często, aż cebula są lekko rumiane, o 8 protokół. Wymieszaj pomidory (w tym soki), zielone chili, salsę, gorące płatki chili i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Powrót wieprzowiny i zgromadzonych soków na patelnię, spychając mięso w dół do sosu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka po przekłuciu, 1 1/2 do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu. Jeśli sos zacznie się kleić, wymieszaj trochę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Łyżką szczelinową przełożyć wieprzowinę do szerokiej miski. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego9 Uncji Surowego, Grubego Makaronu Ryżowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Polać mięso sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn