Ostre żeberka Liz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnych żeberek Liz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $3.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne Dr Pepper Żeberka, Pikantne Żeberka Wiśniowe, oraz Lepkie Pikantne Żeberka.
Instrukcje
Wieprzowinę wytrzeć wilgotną ściereczką.
Wlać olej na 2-calową patelnię o głębokości 12 cali lub patelnię 5-do 6-litrową i ustawić na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, napełnij patelnię pojedynczą warstwą wieprzowiny i brązowym dobrze ze wszystkich stron, od 8 do 10 minut. Wyjmij wieprzowinę jako rumianą, umieść w misce i dodaj więcej mięsa na patelnię. Gdy całe mięso jest rumiane i w misce, wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Dodaj cebulę, paprykę i czosnek na patelnię. Mieszać często, aż cebula są lekko rumiane, o 8 protokół. Wymieszaj pomidory (w tym soki), zielone chili, salsę, gorące płatki chili i pieprz.
Powrót wieprzowiny i zgromadzonych soków na patelnię, spychając mięso w dół do sosu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka po przekłuciu, 1 1/2 do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu. Jeśli sos zacznie się kleić, wymieszaj trochę wody.
Łyżką szczelinową przełożyć wieprzowinę do szerokiej miski. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z sosu.