Przepis pikantne tajskie Curry wołowe jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Na $5.25 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz groszek cukrowy, kolendrę, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niesłodzone mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Bezglutenowy Wegański Sernik Truskawkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostre Tajskie Curry Wołowe, Ostre Czerwone Tajskie Curry, oraz Pikantna Tajska Zupa Curry dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian można łączyć z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.