Ostra Papryka Relish
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Hot Pepper Relish może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Wiele osób robiło ten przepis, a 186 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet cydr, paprykę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Przyprawa Z Czerwonej Papryki, oraz Przyprawa Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić paprykę i cebulę w worku robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Pulsuj, aż papryka i cebula zostaną drobno posiekane.
Przenieść mieszaninę pieprzu do drobnego Sitka siatkowego ustawionego wewnątrz miski. Wymieszać z solą i odstawić na 2-3 godziny. Spłukać pod zimną wodą i odcedzić, naciskając warzywa na bok Sitka za pomocą gumowej szpatułki, aby usunąć jak najwięcej wody.
W średnim rondlu doprowadzić ocet i cukier do wrzenia na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia do cukru.
Dodać mieszaninę pieprzu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Przenieść smaki do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do miesiąca.