Ostra Czerwona Kapusta
Pikantna czerwona kapusta trwa 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 123 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i weź ocet, paski bekonu, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 39%. Podobne przepisy to Pikantna Sałatka Z Kalarepy Z Czerwonej Kapusty, Pikantna Sałatka Z Kalarepy Z Czerwonej Kapusty, oraz Pikantna Sałatka Z Kalarepy Z Czerwonej Kapusty.
Instrukcje
Odcedź kapustę, rezerwując płyn; odłóż kapustę na bok.
Dodaj tyle wody do płynu, aby równe 1-1 / 3 filiżanki; odstawić. Na dużej patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek do ręcznika papierowego do odsączenia. Wyrzuć wszystkie krople oprócz 1 łyżki stołowej. Cebulę gotujemy w kroplach do miękkości.
Dodaj jabłka, ocet, brązowy cukier i goździki.
Połącz mąkę z zarezerwowanym płynem; wlać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę lub do zgęstnienia. Dodaj kapustę i boczek; podgrzej.