Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco wymaga mniej więcej 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 23G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 88 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz tymianek, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszaj mąkę, sól i czarny pieprz. Mięso zagrzebać w sezonowanej mące. Na dużej patelni roztop masło z olejem na średnim ogniu. Brązowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek do kapiących na patelni. Gotować i mieszać przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wymieszać z sosem pomidorowym, wodą, bazylią, tymiankiem, natką pietruszki i liściem laurowym. Powrót mięsa na patelnię. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień, aby gotować. Przykryć i gotować przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn