Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco wymaga mniej więcej 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 23G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 3,41 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 88 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz tymianek, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Osso Buco, Osso Buco, oraz Osso Buco.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszaj mąkę, sól i czarny pieprz. Mięso zagrzebać w sezonowanej mące. Na dużej patelni roztop masło z olejem na średnim ogniu. Brązowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek do kapiących na patelni. Gotować i mieszać przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Wymieszać z sosem pomidorowym, wodą, bazylią, tymiankiem, natką pietruszki i liściem laurowym. Powrót mięsa na patelnię. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień, aby gotować. Przykryć i gotować przez 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn