Osso bucco

Osso bucco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Osso bucco. Na $19.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1565 kalorii, 187g białka, oraz 65 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, golonki cielęce mają bogactwo w przeciwieństwie do innych kawałków mięsa i włączyć ten gulasz, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Osso Bucco, Prawie Osso Bucco, oraz Serdeczne Osso Bucco.

Instrukcje

1
Osso bucco
2
Golonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i sprawiają, że gulasz staje się niezwykłym posiłkiem.cztery łopatki cielęce o grubości 112 cm (4 cm). sól i świeżo zmielony czarny pieprz14 szklanek mąki uniwersalnej2 łyżki masła2 łyżki oliwy z oliwek 1 Mała cebula4 siekane ząbki czosnku12 szklanek bulionu wołowego lub wody, zgodnie z potrzebą14 szklanek pasty pomidorowej3 łyżki posiekanego parsley2 filety anchois w oleju, mielone Skórka z 1 cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Cielęcinę doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiar.Roztopić masło z olejem w zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać cielęcinę i gotować, obracając od czasu do czasu, o 5 protokół, lub aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
5
Przenieść na talerz.
6
Dodać onionand czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut lub aż zmiękną, ale nie kolorowe.Wymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Odstawić zapiekankę do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Dusić przez 112 godzin lub aż cielęcina istender. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcej. Gotowy płyn do gotowania powinien być gruby.Do zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę zgodnie z wymaganiami i podawaj natychmiast.Dobre z szafranowym risotto lub gotowanym ryżem długoziarnistym lub ulubionym makaronem.Gulasz można gotować, a następnie schłodzić do 2 dni. Podgrzej delikatnie .
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Długoziarnisty GotowanyRyż Długoziarnisty Gotowany
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SzafranSzafran
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)

Składniki

2filetyfilety z sardeli w oleju, mielonefilety z sardeli w oleju, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy lub woda, w zależności od potrzebbulion wołowy lub woda, w zależności od potrzeb23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacukierki w czekoladziecukierki w czekoladzie3krewetki i żyłkiRoztopić masło z olejem w zapiekance na średnim ogniu. Dodać cielęcinę i gotowaćRoztopić masło z olejem w zapiekance na średnim ogniu. Dodać cielęcinę i gotować3krewetki i żyłkiminut lub aż zmiękną, ale nie zabarwioneminut lub aż zmiękną, ale nie zabarwione591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1( bakłażany)i czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5i czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 54ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1starta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny3krewetki i żyłkiDo zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby i podawaj natychmiastDo zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby i podawaj natychmiast23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1małecebula posiekanacebula posiekana5obracając od czasu do czasu, O minutach, lub aż zbrązowieje na całym. Przenieść na talerz. Dodaj cebulęobracając od czasu do czasu, O minutach, lub aż zbrązowieje na całym. Przenieść na talerz. Dodaj cebulę3krewetki i żyłkiOsso buccoOsso bucco33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki3krewetki i żyłkiw niezwykły posiłekw niezwykły posiłek3krewetki i żyłkisól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaGulasz gotujemy, a następnie schładzamy do 2 dni. Podgrzej delikatnieGulasz gotujemy, a następnie schładzamy do 2 dni. Podgrzej delikatnie3krewetki i żyłkiGolonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i zmieniają ten gulaszGolonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i zmieniają ten gulasz3krewetki i żyłkiczuły. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcejczuły. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcej3krewetki i żyłkistock. Gotowy płyn do gotowania powinien być grubystock. Gotowy płyn do gotowania powinien być gruby591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu3krewetki i żyłkiWymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Return theWymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Return the3krewetki i żyłkicielęcina do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować na wolnym ogniu przez 11⁄2 godzin lub aż cielęcina jestcielęcina do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować na wolnym ogniu przez 11⁄2 godzin lub aż cielęcina jest3krewetki i żyłkiCielęcinę doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiarCielęcinę doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia57
Magazyn