Osso bucco

Osso bucco
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Osso bucco. Na $19.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1565 kalorii, 187g białka, oraz 65 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, golonki cielęce mają bogactwo w przeciwieństwie do innych kawałków mięsa i włączyć ten gulasz, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Osso Bucco, Prawie Osso Bucco, oraz Serdeczne Osso Bucco.

Instrukcje

1
Osso bucco
2
Golonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i sprawiają, że gulasz staje się niezwykłym posiłkiem.cztery łopatki cielęce o grubości 112 cm (4 cm). sól i świeżo zmielony czarny pieprz14 szklanek mąki uniwersalnej2 łyżki masła2 łyżki oliwy z oliwek 1 Mała cebula4 siekane ząbki czosnku12 szklanek bulionu wołowego lub wody, zgodnie z potrzebą14 szklanek pasty pomidorowej3 łyżki posiekanego parsley2 filety anchois w oleju, mielone Skórka z 1 cytryny
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Goleń CielęcyGoleń Cielęcy
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Cielęcinę doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiar.Roztopić masło z olejem w zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Cienki-Cienki-
4
Dodać cielęcinę i gotować, obracając od czasu do czasu, o 5 protokół, lub aż rumiane na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
5
Przenieść na talerz.
6
Dodać onionand czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut lub aż zmiękną, ale nie kolorowe.Wymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Odstawić zapiekankę do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Dusić przez 112 godzin lub aż cielęcina istender. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcej. Gotowy płyn do gotowania powinien być gruby.Do zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę zgodnie z wymaganiami i podawaj natychmiast.Dobre z szafranowym risotto lub gotowanym ryżem długoziarnistym lub ulubionym makaronem.Gulasz można gotować, a następnie schłodzić do 2 dni. Podgrzej delikatnie .
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Długoziarnisty GotowanyRyż Długoziarnisty Gotowany
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SzafranSzafran
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)

Składniki

2filetyfilety z sardeli w oleju, mielonefilety z sardeli w oleju, mielone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy lub woda, w zależności od potrzebbulion wołowy lub woda, w zależności od potrzeb2Spód: okruszki z herbatników grahamposzarpany, ugotowany indyk (lub kurczak)poszarpany, ugotowany indyk (lub kurczak)3trochę posiekanej cukiniiRoztopić masło z olejem w zapiekance na średnim ogniu. Dodać cielęcinę i gotowaćRoztopić masło z olejem w zapiekance na średnim ogniu. Dodać cielęcinę i gotować3trochę posiekanej cukiniiminut lub aż zmiękną, ale nie zabarwioneminut lub aż zmiękną, ale nie zabarwione591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1( bakłażany)i czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5i czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 54ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1starta skórka z cytrynystarta skórka z cytryny3trochę posiekanej cukiniiDo zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby i podawaj natychmiastDo zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby i podawaj natychmiast2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1małecebula posiekanacebula posiekana5obracając od czasu do czasu, O minutach, lub aż zbrązowieje na całym. Przenieść na talerz. Dodaj cebulęobracając od czasu do czasu, O minutach, lub aż zbrązowieje na całym. Przenieść na talerz. Dodaj cebulę3trochę posiekanej cukiniiOsso buccoOsso bucco3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki3trochę posiekanej cukiniiw niezwykły posiłekw niezwykły posiłek3trochę posiekanej cukiniisól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaGulasz gotujemy, a następnie schładzamy do 2 dni. Podgrzej delikatnieGulasz gotujemy, a następnie schładzamy do 2 dni. Podgrzej delikatnie3trochę posiekanej cukiniiGolonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i zmieniają ten gulaszGolonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i zmieniają ten gulasz3trochę posiekanej cukiniiczuły. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcejczuły. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcej3trochę posiekanej cukiniistock. Gotowy płyn do gotowania powinien być grubystock. Gotowy płyn do gotowania powinien być gruby591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu3trochę posiekanej cukiniiWymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Return theWymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Return the3trochę posiekanej cukiniicielęcina do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować na wolnym ogniu przez 11⁄2 godzin lub aż cielęcina jestcielęcina do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować na wolnym ogniu przez 11⁄2 godzin lub aż cielęcina jest3trochę posiekanej cukiniiCielęcinę doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiarCielęcinę doprawić solą i pieprzem. Pogłębiać w mące i strząsnąć nadmiar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia57
Magazyn