Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Osso bucco. Na $19.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 1565 kalorii, 187g białka, oraz 65 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, golonki cielęce mają bogactwo w przeciwieństwie do innych kawałków mięsa i włączyć ten gulasz, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Osso Bucco, Prawie Osso Bucco, oraz Serdeczne Osso Bucco.
Instrukcje
1
Osso bucco
2
Golonki cielęce mają bogactwo niepodobne do innych kawałków mięsa i sprawiają, że gulasz staje się niezwykłym posiłkiem.cztery łopatki cielęce o grubości 112 cm (4 cm). sól i świeżo zmielony czarny pieprz14 szklanek mąki uniwersalnej2 łyżki masła2 łyżki oliwy z oliwek 1 Mała cebula4 siekane ząbki czosnku12 szklanek bulionu wołowego lub wody, zgodnie z potrzebą14 szklanek pasty pomidorowej3 łyżki posiekanego parsley2 filety anchois w oleju, mielone Skórka z 1 cytryny
Dodać onionand czosnek do zapiekanki i zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut lub aż zmiękną, ale nie kolorowe.Wymieszać bulion i pastę pomidorową, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Odstawić zapiekankę do zapiekanki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Dusić przez 112 godzin lub aż cielęcina istender. Od czasu do czasu sprawdzaj gulasz, a jeśli płyn do gotowania zmniejszył się zbytnio, dodaj więcej. Gotowy płyn do gotowania powinien być gruby.Do zapiekanki wymieszać natkę pietruszki, anchois i skórkę z cytryny. Dostosuj przyprawę zgodnie z wymaganiami i podawaj natychmiast.Dobre z szafranowym risotto lub gotowanym ryżem długoziarnistym lub ulubionym makaronem.Gulasz można gotować, a następnie schłodzić do 2 dni. Podgrzej delikatnie .
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Długoziarnisty Gotowany
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Srebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do Podania
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Szafran
Czosnek Goya®
Przepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych