Orzo-Papryka Faszerowana
Papryka nadziewana Orzo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, orzo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Orzo-Papryka Faszerowana, Papryka Faszerowana Orzo, oraz Papryka Faszerowana Orzo.
Instrukcje
Orzo ugotować w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Wróć do trawki.
Dodać rukolę, fetę, olej i 1/4 łyżeczki soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu; wymieszać.
Doprawić wewnątrz papryki 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Wypełnij papryki; przenieść do 9-x 13-calowe naczynie do pieczenia. Przykryć folią; piec do miękkości papryki (35-40 minut).