Orzo Carbonara

Orzo Carbonara
Orzo Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron orzo), masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orzo Carbonara-Styl, Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), oraz Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużym rondlu na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręcznik papierowy i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wylać wszystkie z wyjątkiem 1 łyżki kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać masło i gotować, aż masło zacznie brązowieć, o 2 protokół; wymieszać w orzo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
4
Dodaj 4 1/2 szklanki bulionu; gotuj na wolnym ogniu, aż orzo będzie po prostu miękkie, ale nadal twarde do gryzienia i bulion wchłonie się, często mieszając, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
5
Dodać śmietanę; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Wymieszać z serem i tymiankiem, a następnie boczkiem. Doprawić solą i pieprzem. Cienkie z dodatkowym bulionem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn