Orzechy Meksykańskie
Orzechy meksykańskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, mielony cynamon, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Królowa Meksyku, Gulp of Mexico, oraz México Lindo.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników.
Białka ubić lekko; dodać 2 łyżki wody, ubijając mieszaninę do wymieszania.
Połówki orzechów pekan zanurzyć w mieszaninie białek.
Dobrze odcedzić łyżką szczelinową. Pogłębiać w mieszaninie cukru.
Umieść orzechy w pojedynczej warstwie na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 250 przez 1 1/2 godziny.