Orzechy Meksykańskie

Orzechy Meksykańskie
Orzechy meksykańskie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, mielony cynamon, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Królowa Meksyku, Gulp of Mexico, oraz México Lindo.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników.
2
Białka ubić lekko; dodać 2 łyżki wody, ubijając mieszaninę do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Połówki orzechów pekan zanurzyć w mieszaninie białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów PekanPołówki Orzechów Pekan
Białka JajBiałka Jaj
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Dobrze odcedzić łyżką szczelinową. Pogłębiać w mieszaninie cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
5
Umieść orzechy w pojedynczej warstwie na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 250 przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn