Orzechy Indyjskie Z Kokosem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać indyjskich przyprawione orzechy z kokosem spróbować. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś laski cynamonu, zmieloną kolendrę, płatki kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orzechy z gazety: indyjskie przyprawione orzechy z kokosem, Indyjskie Przyprawy Orzechów, oraz Indyjskie Orzeszki Koktajlowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść laski cynamonu, goździki i zielone i czarne nasiona kardamonu w młynku do przypraw i pulsuj, aż drobno zmielone. Przechowywać w szczelnym pojemniku, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, do 6 miesięcy.
Przygotuj orzechy: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W misce wymieszać orzeszki ziemne, orzechy pekan, kokos, olej roślinny, kminek, kolendrę, 2 łyżeczki garam masala i 1 łyżeczkę soli i wylać na przygotowaną blachę do pieczenia.
Piec 40 minut, obracając w połowie do nawet pieczenia.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. (Jeśli chcesz, podawać orzechy w małych pergaminowych stożkach!)