Orzechy Chilli i imbir
Przepis Chilli & Ginger nuts jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne, Wegetariańskie lacto ovo i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.23 za porcję. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka orzechów, płatków chili, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kotlety jagnięce Chilli ginger, Tarta krabowo-imbirowa z sosem chilli, oraz Grillowany Łosoś Chilli & Cilantro Z Ryżem Imbirowym.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Białka ubić krótko, aby je rozbić.
Dodać przyprawy i cukier, i ubić do połączenia.
Dodać orzechy i wymieszać lub wrzucić do herbu.
Blachę do pieczenia wyłożyć pergaminem do pieczenia, następnie zalać orzechami.
Posypać solą do smaku. Pieczemy 10-15 min. Użyj szpatułki lub łyżki, aby rozbić i wrzucić orzechy w połowie gotowania. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia, a następnie rozbić, aby służyć.