Orzechowy Walleye
Pekan-Crusted Walleye jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli w proszku, olej roślinny, mielona papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Cornmeal-Crusted Walleye, Symon ' s Herb-Crusted Walleye with Lobster Pierogi, oraz Kurczak Z Orzechami Pekan.
Instrukcje
Ubić jajko z czosnkiem w proszku, cebula w proszku, papryka, pieprz cayenne, i sól, aż równomiernie wymieszać.
Pokarm orzechowy rozłożyć na płytkie naczynie. Filety z walleye zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie wcisnąć do mąki pekan.
Rozgrzać masło i olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Włożyć filety z walleye na patelnię. Gotować, aż złoty kolor z obu stron i płatki rybne łatwo widelcem, 3 do 4 minut na stronę.