Orzechowy Coleslaw

Orzechowy Coleslaw
Orzechowy Coleslaw jest lacto ovo vegetarian przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 165 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, octu jabłkowego, prażonych orzeszków ziemnych i pół na pół śmietanki. Jest idealny do Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy obejmują Przepisy Coleslaw (najlepsze zimowe warzywa Coleslaw), KFC Coleslaw Naśladowca Coleslaw, oraz KFC Coleslaw Naśladowca Coleslaw.

Instrukcje

1
Umieść kapustę i orzeszki ziemne w dużej salaterce; odstawić. W misce ubij jajka i śmietanę na pianę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W małym rondelku zagotuj pozostałe składniki dressingu na średnim ogniu, ciągle mieszając. Stopniowo ubijaj w mieszankę jajeczną. Wróć do ognia; gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pokryje łyżką. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Polać kapustą; wrzucić do pokrycia. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn