Orzechowy Chleb Pszenny
Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, wody, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orzechowy Chleb Pełnoziarnisty, Pełnoziarniste naleśniki jabłkowe z orzechową polewą, oraz Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica.
Instrukcje
Na patelni do chleba umieść pierwsze osiem składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Piec zgodnie ze wskazówkami maszynki do chleba (sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Tuż przed ostatecznym ugniataniem (twoja maszyna może to wyraźnie zasygnalizować) dodaj orzechy pekan i orzechy włoskie.