Orzechowy Chleb Pszenny

Orzechowy Chleb Pszenny
Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, wody, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Orzechowy Chleb Pełnoziarnisty, Pełnoziarniste naleśniki jabłkowe z orzechową polewą, oraz Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica.

Instrukcje

1
Na patelni do chleba umieść pierwsze osiem składników w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skorupy i rozmiar bochenka, jeśli jest dostępny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Piec zgodnie ze wskazówkami maszynki do chleba (sprawdzić ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodać 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PiekarnikPiekarnik
3
Tuż przed ostatecznym ugniataniem (twoja maszyna może to wyraźnie zasygnalizować) dodaj orzechy pekan i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn