Orzechowe Paluszki Z Kurczaka

Orzechowe Paluszki Z Kurczaka
Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka płatków kukurydzianych, piersi z kurczaka, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Paluszki Z Kurczaka, Paluszki Z Kurczaka, oraz Paluszki Z Kurczaka.

Instrukcje

1
W płytkiej misce, połączyć pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść mleko w innej płytkiej misce. Kurczaka zanurzyć w mleku, a następnie zwinąć w mieszaninę orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść w jednej warstwie w nieuszkodzonym 15-calowym. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub do wyczerpania soków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn