Orzech Laskowy Panforte

Orzech Laskowy Panforte
Orzech laskowy Panforte to Wegetariańskie danie główne. Na 12,54 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3853 kalorii, 40g białka, oraz 170 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mieloną kolendrę, masło, orzechy laskowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panforte, Panforte, oraz Panforte dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 149°. masło o średnicy 9 cali. Dół i boki linii papierem do pieczenia; papierem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać pierwsze 16 składników w dużej misce, rzucając do oddzielnych kawałków owoców. Miód, cukier i masło zagotować w małym rondlu, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
OwoceOwoce
MiódMiód
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Umieść termometr candy w mieszaninie, przechylając, aby zanurzyć żarówkę i gotuj, aż termometr zarejestruje 117° do 248 ° F, mieszając od czasu do czasu, około 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Wlać syrop na mieszaninę orzechów; wymieszać, aby wymieszać. Natychmiast przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni; gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec, aż bulgotanie lekko na brzegach i top wydaje się suche, o 55 protokół. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu. Przykryć; odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Zwolnij boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń papier z boków i dołu panforte.
8
Umieścić panforte na kartonie okrągłym. (Może być wykonany 3 tygodnie wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia53
Magazyn