Orzech Laskowy Kawa Wiśnia Słodkie Bułeczki
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dżem wiśniowy, mleko, mocną kawę z orzechów laskowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czekoladowe Bułeczki Z Orzechami Laskowymi, 10 Funt Cherry Challenge: Cherry Cinnamon Sugar Sweet Rolls, oraz Słodkie i lepkie Roladki karmelowo-orzechowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. lekko nasmarować lub natryskać 13x9-calową patelnię.
W dużej misce, mieszać Bisquick mix, kawa, mleko i cukier granulowany, aż do formy ciasta.
Wyłożyć ciasto na powierzchnię lekko posypaną mieszanką Bisquick. Zagnieść na gładkie ciasto, około 10 obrotów.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt 15x9 cali.
Rozłóż dżem na prostokącie.
Zwinąć ciasto szczelnie z jednej długiej strony; szczypta szew do uszczelnienia. Użyj ostrego noża, aby pokroić ciasto na 12 równych plastrów.
Umieść każdą ściętą stronę w dół na patelni.
Piec 23 do 25 minut lub do złotego koloru.
Umieść patelnię na stojaku chłodzącym. W małej misce, wymieszać cukier puder i tyle mleka, aby utworzyć skroploną glazurę.
Skropić ciepłymi bułeczkami, posypać posiekanymi orzechami laskowymi.