Oryginalny Sernik Nowojorski

Oryginalny Sernik Nowojorski
Ten przepis służy 8. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 908 kalorii, 14g białka, oraz 76 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę, jajka, serek philadelphia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Oryginalny Sernik Nowojorski, Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, oraz Fabryka Serników Oryginalny Sernik.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Make i piec ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami i pozostawić na patelni. Nie wyłączaj piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie łopatek, jeśli mikser ma jeden, beat 1 pakiet serek, 1/3 szklanki cukru, i skrobia kukurydziana razem na niskim, aż kremowy, o 3 protokół, skrobanie dół miski kilka razy. Zmiksować pozostały serek śmietankowy, po jednym opakowaniu na raz, dobrze ubijając i skrobając miskę po każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Zwiększyć szybkość miksera do średniej i ubić pozostały cukier, a następnie wanilię. Zmiksować w jajkach, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym. Ubij w śmietanie, aż do całkowitego wymieszania. Wypełnienie będzie wyglądać lekko, kremowo, przewiewnie i prawie jak kłębiaste chmury. Uważaj, aby nie przesadzić! Delikatnie łyżką ciasto na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Umieść patelnię tortową w dużej płytkiej patelni zawierającej gorącą wodę, która jest w połowie (około 1 cala) od strony formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
5
Piec, aż krawędź jest światło złoty brąz, góra jest Światło złoto, a centrum ledwo jiggles, o 1 1/4 godziny. Jeśli ciasto nadal czuje się miękkie wokół krawędzi, niech piec przez 10 minut więcej (Czas gotowania będzie o tym samym dla obu 8-i 9-calowy serniki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Wyjmij sernik z łaźni wodnej, przelej do drucianego stojaka i pozostaw do ostygnięcia na 2 godziny (po prostu odejdź—nie ruszaj go). Następnie pozostawić ciasto na patelni, przykryć luźno folią i przechowywać w lodówce do całkowitego wystygnięcia przed podaniem, najlepiej na noc lub przez co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Zwolnij i usuń stronę sprężynyformularz, pozostawiając ciasto na dnie patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieścić na talerzu ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Pokroić ostrym nożem o prostej krawędzi, nie ząbkowanym, przepłukując nóż ciepłą wodą między plastrami. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki ciasta, szczelnie przykryte, i cieszyć się w ciągu 2 dni, lub owinąć i zamrozić na okres do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Sposób Juniora
4
Zawsze piecz sernik w łaźni wodnej, tak jak u Juniora. utrzymuje ciepło w piekarniku wilgotne i pomaga piec ciasto powoli, delikatnie i równomiernie. Pomaga również zapewnić, że ciasto będzie miało gładką górę, bez dużych pęknięć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Przedruk za zgodą Junior ' s Home Cooking: ponad 100 przepisów na klasyczne Jedzenie Comfort autorstwa Alana Rosena i Beth Allen. Tekst © 2013 Alan Rosen i Beth Allen; zdjęcia © 2013 Mark Ferri. Opublikowane przez Taunton Press.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn