Orientalny Grillowany tuńczyk może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka steków z tuńczyka, sos sojowy, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Orientalny Tuńczyk Z Grilla, Orientalna Sałatka Z Tuńczyka, oraz Grillowane orientalne Kaboby z kurczaka z grillowaną kukurydzą na kolbie.
Instrukcje
1
Steki z tuńczyka umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
2
Połączyć sos sojowy i dalej 8 składników w średniej misce; wlać steki z tuńczyka. Przykryć i marynować w lodówce 30 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć steki z tuńczyka z marynaty, zastrzegając marynaty. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Stek Z Tuńczyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Umieścić tuńczyka na stojaku; grill, pokryte, 4 do 6 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania z widelcem, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżone marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Przenieść tuńczyka do serwowania talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
6
Dekoruj zielonymi cebulowymi lokami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Pride Mountain Vineyards Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Pride Mountain Vineyards Merlot
Wystawny nos jasnej śliwki, wiśni, płatka róży, morwy i orzecha włoskiego wprowadza kuszące wino, które ustawia wypalanie kubków smakowych. Podniebienie jest warstwowe i bujne, wyrażając pofałdowane fale czerwonych owoców splecionych ze sobą przez bogate podniebienie środkowe i żywą kwasowość. 7% Cabernet Sauvignon z wulkanicznego bloku skalnego i skalistego bloku kwarcowego zostało zmieszanych, aby dodać winu głębi i struktury. Podczas gdy często opisujemy ten Merlot jako "Merlot dla miłośników kabin", the 2011 pokazuje, co sprawia, że Merlot jest tak piękny i wyjątkowy jako wino odmianowe – koncentracja, gładka, ale pełna Tekstura, finezja i ten nieuchwytny czynnik X, który ma "lusciousness."Mieszanka: 93% Merlot i 7% Cabernet Sauvignon.