Oriental Halibut Stir-Fry
Orientalny Halibut Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 5 i kosztuje $8.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 41g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz seler, liście kolendry, strąki groszku śnieżnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; dobrze wymieszać i odstawić.
Ugotuj makaron ramen zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając Pakiety przypraw.
Płaszcz wok lub duża patelnia nonstick sprayu do gotowania; mżawka 1 łyżeczka oleju wokół góry wok, powłoki boków.
Ciepło średnio-wysokie (37
Dodać rybę i gingerroot; stir-smażyć 4 do 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Usuń rybę z woka i odstaw na bok.
Skropić pozostałą 1 łyżeczkę oleju wokół wierzchu woka; dodać groszek śnieżny, pieprz i seler. Stir-fry 2 do 3 minut lub do crisp-tender; zmniejszyć ogień.
Dodaj mieszaninę octu, makaron i ryby do wok. Gotować, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris