Oreo Biscotti
Oreo Biscotti może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 24 minuty. Jeśli masz półsłodką czekoladę Piekarską, proszek do pieczenia calumet, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oreo Biscotti-ciastko ... zrobione z ciasteczek, Oreo babeczki czekoladowe z lukrem orzechowym Oreo, oraz Renifer i bałwan Oreo Cookie Balls + Oreo Nadziewane ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszać cukier, masło, jajka i wanilia w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszać. Wymieszać posiekane ciasteczka. Podziel ciasto na pół. Użyj mąki ręce kształtować każdą połowę na 9x3-calowy bochenek na blasze spryskane sprayem do gotowania.
Piec 25 do 30 min. albo aż złoty brąz i wykałaczka włożona w centra wyjdzie czysty. Fajne 10 min.
Pokrój każdy Bochenek po przekątnej na 16 plastrów (1/2 cala).
Umieść plastry, pokrój boki w górę, na tej samej blasze do pieczenia.
Piec 10 do 12 min. z każdej strony lub do lekko tosty po obu stronach.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Mżawka schłodzone biszkopty z roztopioną czekoladą.